Leveringsvoorwaarden

Levering.

Bestelde artikelen worden door ons binnen 2 werkdagen verzonden. Wij leveren uw bestelling binnen 2 a 3 werkdagen, mocht het door drukte of een artikelen niet op voorraad zijn, dan berichten wij u daarover z.s.m. Samen zoeken we dan een passende oplossing. Wij verzenden binnen Nederland met Post NL of DPD, verzending naar België via DPD, afhalen in ons magazijn te Bergambacht is mogelijk na afspraak. Wij verzenden naar het door de klant opgegeven adres. De verantwoordelijkheid voor de juistheid van de adressering is geheel voor rekening van de klant. Indien levering niet kan plaatsvinden door onjuiste adressering worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Prijzen:
Alle prijzen zijn vermeld in Euro’s exclusief BTW.
Wij rekenen een bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland van € 7,50 en voor België van €12,50
Boven de €350,00 zijn vervallen de verzendkosten.

Wij behouden ons het recht voor om teksten, prijzen en artikelen te wijzigen. Afbeeldingen op de website kunnen afwijken van het geleverde. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van fouten.

Betalen
NEDERLAND
iDeal, vooraf per bank, contant of PIN in ons magazijn
BELGIE
Bancontact, Sepa Overboeking, Belfius Direct Net, KBC/CBC Betaalknop, Sofort banking

Garantie:
Wij geven 100% garantie op producten met een ernstige fabricage fout, mits u dit binnen 1 week
laat weten via e-mail.: info@kinderverrassingen.nl Alleen onbeschadigde artikelen in originele verpakkingen worden retour geaccepteerd. Alle artikelen hebben garantie op ernstige fabricage fouten. In geval van breuk zullen we het product z.s.m. vervangen.
De garantie vervalt als de artikelen anders zijn gebruikt dan waarvoor ze zijn gemaakt.
Twijfelt u of heeft u een klacht? Aarzel dan niet en mail ons uw probleem. Wij zullen proberen u zo
goed mogelijk van dienst te zijn en zoeken samen naar een passende oplossing. Uw klacht wordt bij binnenkomst meteen in behandeling genomen.